Hoofdgerecht

Maaltijdsalades:

Carpaccio 13,50
 truffelmayonaise / oude kaas / zongedroogde tomaat / gebrande amandel / croutons

Vissalade  13,50
gerookte zalm / gamba’s / ingelegde venkel / edamame / limoenmayonaise

Parelcouscoussalade 13,50
veldsla / pompoen / walnoot / geitenkaas / granaatappel

Vleesgerechten:

Biefstuk van diamanthaas 21,50
mousseline van pastinaak / kalfsjus / zoetzure paddenstoel

Flat iron steak 23,50
Gegrilde knolselderij / salsa rossa

Gestoofde varkenswang 19,75
champignon / sjalot / ingemaakte wortel / chips van zoete aardappel 

Gekonfijte eendenbout  20,00
pompoen / rozemarijn / gepofte knoflook / cranberrydressing

Frysk black angus burger 18,50
paddenstoelenspread / oude kaas / spek / gefrituurde uienringen 

Vis:

Fish & Chips 17,50
kabeljauw / tempura / remouladesaus

Zalmfilet 22,00
komkommer / venkel / baharat / koriander yoghurt 

Vis van de dag 18,50
zie de krijtborden of vraag uw gastheer/-vrouw

Vegetarisch:

Gado gado 17,50
wilde rijst / satésaus / sperziebonen / peen / gekookt ei / cassavechips

Pompoenstoof 17,50
linzen / tomaat / venkel / baharat / koriander yoghurt