Hotel

Naast het restaurant en het terras zijn we bij Grand Café De Doelen ook nog een kleinschalig hotel. Midden in het historische centrum van Franeker kunt u blijven logeren in een kamer met uitzicht op de binnenstad!

bookingrankingNatuurlijk staan er in elke kamer goede, comfortabele bedden. Daarnaast beschikken alle kamers over een eigen douche & toilet, een tv en een gevulde  minibar. Ook kunt u in het hele pand gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Wanneer u een kamer bij ons boekt kunt u tussen 14.00 uur en 20.00 uur inchecken. Mocht u een fiets meenemen dan hebben we ruimte om deze bij ons binnen te stallen! Wanneer u weer vertrekt vragen we u om voor 11.00 uur uit te checken.

De prijzen van de kamers zijn inclusief ontbijt. Het ontbijt serveren we tussen 08:00 en 10:00 uur. In overleg is natuurlijk ook een eerder of later tijdstip mogelijk.

Mocht u graag een lunchpakket mee willen nemen omdat u bijvoorbeeld de hele dag op pad bent? Voor €7,50 per persoon zorgen we dat u ’s ochtends vroeg een lunchpakket voor u klaar staat!

Reserveer hier uw kamer!