• Grand Café

    Of u nu komt voor een dampende espresso met een stuk huisgemaakte appeltaart of een uitgebreid diner met voor- én nagerecht: wij behandelen iedereen gelijk. Vandaar ook de titel ‘grand café’. We maken de meest uiteenlopende bestellingen en leveren ze met zorg af.

  • Keuken

    Lekker eten tegen een verrassend lage prijs? Dat concept houden we hier graag in stand. In onze vernieuwde keuken gaan we een uitdaging zeker niet uit de weg! Of u nou langskomt voor een vers stuk gebak of een uitgebreid driegangendiner; wij bieden altijd service op maat.

  • Hotel

    Naast eten en drinken beschikt Grand Café De Doelen over een fris en modern hotel met een ruim kameraanbod. Als klap op de vuurpijl: middenin het historische centrum van Franeker!

Feestje? Misschien kunnen wij iets voor u betekenen! Of het nu gaat om een etentje bij u thuis, of op locatie wij kunnen u van dienst zijn! Meer informatie

Recent nieuws

Grand Cafe de Doelen

1 day ago

Grandcafe De Doelen
Oooh jongens! Na ruim 6 maanden van sluiting pakte de persconferentie vanavond voor het eerst weer eens een beetje positief uit voor ons! Volgende week woensdag, 28 april, mag ons heerlijke terras weer open! 🥳 Stipt 12.00 uur zijn jullie welkom! Met heel veel liefde serveren we dan graag weer de lekkerste koppen koffie met gebak, een heerlijk broodje met verse jus, of niet te vergeten een goede borrel met happerij! We hopen de komende tijd op heel veel prachtige lentedagen zoals vandaag! ☀️ En hopen jullie allemaal eindelijk weer te mogen verwelkomen! 😍De afgelopen tijd is er hard gewerkt om het terras weer een upgrade te geven! Dus daar zal het niet aan liggen! 😉 Een uitgebreid diner op terras zit er in verband met de verplichte sluitingstijd van 18.00 uur nog niet echt in.. daarom zullen we gewoon doorgaan met de mogelijkheid tot bezorgen of afhalen van maaltijden! 🤗 ...
View on Facebook

Contact

Grand Cafe de Doelen
Wij van Grand Cafe de Doelen streven naar een optimale service en kwaliteit,
Heeft u opmerkingen, suggesties of vragen, dan vernemen wij dit graag van u.

    Feedback