Grand Café

Of u nu komt voor een dampende cappuccino met een stuk huisgemaakte appeltaart of een uitgebreid diner met voor- én nagerecht: Bij De Doelen bent u aan het juiste adres! De titel Grand Café past dan ook erg goed bij ons. We ontvangen de meest uiteenlopende gasten, en doen ons best om iedereen een topmiddag of -avond te bezorgen!

Met onze ruime openingstijden spelen we graag in op de wensen van onze gasten. U bent op (bijna) elk moment van de dag erg welkom! Op ons grote terras is voor iedereen een fijn plekje te vinden. Gezellig aan een tafeltje, of relaxen op 1 van onze loungebanken, het kan allemaal!

Afgelopen jaar heeft er binnen een grote metamorfose plaatsgevonden! We zijn erg trots op het prachtige eindresultaat, en nodigen u dan ook graag uit dit zelf te komen bewonderen! Een knus tafeltje in een hoekje, een leuke ronde zit voor onze nieuwe, open keuken, of aan de stamtafel. De keuze is reuze!

Liever alleen een drankje? Geen probleem! Dit kan natuurlijk gewoon aan een tafeltje, maar een biertje kan ook goed smaken aan onze prachtige bar op een nieuwe kruk! Naast ons reguliere pils hebben we zeven speciaalbieren op de tap en daarnaast nog een ruime voorraad op fles. Voor de wijnliefhebbers is er een wijnkaart met daarop een korte smaaktoelichting per glas.

Wie dacht dat we de whiskydrinker vergeten waren, heeft het mis. We hebben een meer dan aardige collectie op de plank staan! Natuurlijk hebben we ook een ruime keuze aan gin-tonics.

O ja, en drinkt u liever een frisje? Onze koelkast staat er vol mee!