Grand Café

Of u nu komt voor een dampende espresso met een stuk huisgemaakte appeltaart of een uitgebreid diner met voor- én nagerecht: wij behandelen iedereen gelijk. Vandaar ook de titel ‘grand café’. We maken de meest uiteenlopende bestellingen en leveren ze met zorg af.

Met onze ruime openingstijden spelen we soepeltjes in op de wensen van de gast. Juist door het warme, moderne interieur voelt u zich snel bij ons thuis.

Binnen hebben we plaats aan de bar, ligt er per dag een brede voorraad dagbladen klaar en kunt u lunchen of dineren in onze ruime eetzaal.  

Liever alleen een drankje? Geen probleem! Naast ons reguliere pils hebben we zes speciaalbieren op de tap en daarnaast nog een ruime voorraad op fles. Voor de wijnliefhebbers is er een kaart aanwezig met daarop een korte smaaktoelichting per glas.

Wie dacht dat we de whiskydrinker vergeten waren, heeft het mis. We hebben een meer dan aardige collectie op de plank staan! Daarnaast bent u voor een goede cognac of een fijne likeur bij ons ook aan het juiste adres.

O ja, en voor de mensen die eerder denken aan een frisje? Onze koelkast staat er vol mee!

Feedback