Koud
- Brood, boter, tapenade en olijven.
- Luxe vleessalade met salami, rauwe ham, meloen, divers fruit en chorizo.
- Luxe vissalade met diverse soorten gerookte vis: haring, forel, zalm, makreel aangekleed met fruit des mer en Hollandse garnalen.
- Gemarineerde beenham in klem met honing-mosterd-dille saus
Warm
- Gebakken aardappelen
- Friet en mayo of aardappelpuree
- Warme seizoensgroenten (2x)
- Groentequiche
- Groene salade
Keuze uit twee van de volgende gerechten
- Sukade met prei à la crème;
- Varkenshaasmedaillons met champignonsaus;
- Kiphaasjes in paprikasaus;
- Runderstoofpot;
- Spareribs;
- Gehaktschotel met bladerdeeg;
Keuze uit een van de volgende vis items
- Gestoofde zalmzijde met witte wijn- dille en fruits des mer;
- Gegrilde botervis met kerriesaus;
- Gekookte mossels in schaal (seizoensgerecht);
- Kabeljauw met mosterdsaus.
Buffet vanaf 20 personen €25,00 per persoon.
|
|
 |