Hoofdgerecht

 

Maaltijdsalades:

Biefstukpuntjes 13,50
ketjap / sesam / rode ui / croutons

Niçoise 13,50
tonijn / gekookt ei / haricot verts / olijven / cherrytomaat

Geitenkaas 13,50
vijgenchutney / cashewnoot / rode ui / granaatappel

Vleesgerechten:

Biefstuk van diamanthaas 19,50
knolselderij mousseline / kastanjechampignons / tijmjus

Runder entrecôte  21,50
smokey red chimichurri / truffelaardappel / groene asperge / rauwe ham

Spare-ribs van Duroc 19,50
gember-chili stroop / geroosterde pompoen / rozemarijn

Gebakken eendenborst  19,50
cranberrylak / krielaardappel / ras el hanout / bosui

Parelhoen filet 18,50 
rode wijnsaus / oerpeen / groene asperge / champignon

Vis:

Fish & Chips 16,75
kabeljauw / tempura / remouladesaus

Doradefilet 19,50
kletskop van Parmezaanse kaas / ratatouille

Vis van de dag 17,50
zie de krijtborden of vraag uw gastheer/-vrouw

Vegetarisch:

Portobelloburger 16,50
roquefort / rode uiencompote / red chard / gegrilde puntpaprika

Vegetarische chili 16,50
tomaat / kidneybonen / paprika / mais / quesadilla

Rigatoni pasta 16,50
wintertruffel / bospaddenstoelen / spinazie / Parmezaanse kaas