Hoofdgerecht

 

Maaltijdsalades:

Biefpunten 13,50
geroosterde amandel / knoflookcroutons / courgette / rode ui / ketjap

Gerookte vis 13,50
zalm / forel / Hollandse asperges / gekookt ei / limoenmayonaise

Vega 13,50
feta / geroosterde courgette / cherrytomaat / honing / macadamia

Vleesgerechten:

Biefstuk van diamanthaas 19,75
puree van zoete aardappel / groene asperge / kruidenboter

Kalfsrib-eye 21,50
limoen-oregano mojo / babymaïs / tomatensalade

Lamskoteletten 19,75
Hollandse asperges / knoflook-tijm jus / aardappelmousseline

Varkensschnitzel  17,50
iberico ham / buffelmozzarella / abrikozenchutney / geroosterde cherrytomaat

Piepkuiken 18,25 
gepofte aardappel / zure room / lente salade / honingdressing

Vis:

Fish & Chips 15,25
kabeljauw / tempura / ramouladesaus

Zalmfilet 19,50
Hollandse asperges / bieslook / crème fraîche / krielaardappel

Vis van de dag 17,50
zie de krijtborden of vraag uw gastheer/-vrouw

Vegetarisch:

Geitenkaasburger 15,75
brioche / rode uien compote / walnoot / veldsla

Vegetarische stoof 15,75
tomaat / kikkererwten / zoete aardappel / wortel / doperwt / za’atar

Farfalle pasta 15,75
paprika / courgette / tuinkruiden ricotta / gemarineerde cherrytomaat / rucola