Hoofdgerecht

 

Maaltijdsalades:

Carpaccio 13,50
pesto / Parmezaan / sud ‘n’ sol / gebrande amandel

Gerookte zalm 13,50
krielaardappel / gekookt ei / olijf

Geitenkaas 13,50
rode biet / walnoot / balsamico

Vleesgerechten:

Biefstuk van diamanthaas 19,50
roergebakken bospaddenstoelen / gekarameliseerde uiensaus / tijm

Hertenschenkel 21,50
rode wijn / seizoensgroenten / rode kool stamppot

Eendenborst 17,50
pastinaakpuree / five spices / pompoentagliatelle / cranberrysaus

Duroc varkensrib-eye 19,50
kruidenboter / brie / pancetta / groene asperge

Parelhoen 17,75
ratatouille / rozemarijn krieltjes / rauwe ham

Vis:

Fish & Chips 15,25
kabeljauw / tempura / ravigotesaus

Snoekbaars 19,50
pompoenmousseline / salty fingers / ingelegde paddenstoelen

Vis van de dag 17,50
zie de krijtborden of vraag uw gastheer/-vrouw

Vegetarisch:

Kaasfondue 15,75
geblancheerde groenten / brood

Falafel 15,75
tortilla / rode kool / veldsla / peterselieyoghurt