Hoofdgerecht

 

Maaltijdsalades:

Carpaccio 13,50
truffelmayonaise / oude kaas / zongedroogde tomaat / gebrande amandel / croutons 

Couscous  13,50
pompoen /  walnoot  / geitenkaas / granaatappel

Gerookte zalm 13,50
avocado / rode ui / edamame / yoghurt-dille dressing 

Vleesgerechten:

Biefstuk van diamanthaas 21,50
Brouwdoks Dokwerker-paddenstoelensaus / knolselderijmousseline / spek

Rundersukade 21,50
eigen jus / pompoen stamppot / zoetzure paddenstoelen

Bavette van Duroc varken 19,75
saus van saint agur / gemarineerde tomaat / sjalot

Gekonfijte eendenbout 20,50
schuim van sinaasappel / geroosterde venkel / walnoot

Fryske Black Angus burger  18,50 
mosterdsaus / amsterdamse ui / oude kaas / gefrituurde uienringen

Vis:

Fish & Chips 17,50
kabeljauw / tempura / remouladesaus

Zalmfilet 21,50
gemarineerde courgette / ansjovis chimichurri / gefrituurde sjalot 

Vis van de dag 18,50
zie de krijtborden of vraag uw gastheer/-vrouw

Vegetarisch:

Gado gado 17,50
wilde rijst / satésaus / paksoi / sperziebonen / peen /  gekookt ei / cassavechips

Geroosterde zoete aardappel 17,50
ras el hanout / edamame bonen / kikkererwt / geitenkaas

 

 

Feedback