Hoofdgerecht

 

Maaltijdsalades:

Biefstukpuntjes 13,50
amandel / zongedroogde tomaat / courgette / parmezaan / balsamico

Gerookte zalm 13,50
zoetzure komkommer / hoisinmayonaise / cashewnoot 

Parelcouscous 13,50
feta / rucola / rode biet / komkommer / walnoten / honing

Vleesgerechten:

Biefstuk van diamanthaas 20,50
saus van zwarte knoflook / pastinaakpuree / krokant spek 

Runder rib-eye 23,50
chili-citrusboter / hasselback aardappel / bieslook crème fraîche 

Ibérico sukade 19,50
eigen jus / romige zuurkool / aardappel mousseline 

Maïskipfilet  18,50
vadouvansaus / stamppot spruiten / mai phai

Varkensentrecote 19,50 
ketjap-sesamlak / ingelegde rode ui / gesmoorde venkel

Vis:

Fish & Chips 16,75
kabeljauw / tempura / remouladesaus

Skrei 20,50
gele currysaus / pompoen / paprika / courgette / kruim van amandel 

Vis van de dag 18,50
zie de krijtborden of vraag uw gastheer/-vrouw

Vegetarisch:

Vega cheeseburger 16,50
brioche / gegrilde courgette / rode ui / tomatensalsa / cheddar

Pompoenstoof 16,50
linzen / tomaat / paprika / garam masala

Risotto 16,50
rode biet / walnoot / geitenkaas / bosui / affilla