• Grand Café

    Of u nu komt voor een dampende espresso met een stuk huisgemaakte appeltaart of een uitgebreid diner met voor- én nagerecht: wij behandelen iedereen gelijk. Vandaar ook de titel ‘grand café’. We maken de meest uiteenlopende bestellingen en leveren ze met zorg af.

  • Keuken

    Lekker eten tegen een verrassend lage prijs? Dat concept houden we hier graag in stand. In onze vernieuwde keuken gaan we een uitdaging zeker niet uit de weg! Of u nou langskomt voor een vers stuk gebak of een uitgebreid driegangendiner; wij bieden altijd service op maat.

  • Hotel

    Naast eten en drinken beschikt Grand Café De Doelen over een fris en modern hotel met een ruim kameraanbod. Als klap op de vuurpijl: middenin het historische centrum van Franeker!

Feestje? Misschien kunnen wij iets voor u betekenen! Of het nu gaat om een etentje bij u thuis, of op locatie wij kunnen u van dienst zijn! Meer informatie

Recent nieuws

Grand Cafe de Doelen

5 days ago

Grandcafe De Doelen
Wij zijn ook vandaag weer geopend voor het afhalen of laten bezorgen van lekker eten voor bij u thuis!Vandaag hebben we als stadshap: Provençaalse kipstoof met daarin onder andere prei, paprika, champignons en courgette. Geserveerd met friet en een frisse saladeNieuwsgierig naar ons volledige menu? U vindt het hier: www.dedoelen-franeker.nl/online-bestellen Op onze website kunt u meteen uw bestelling plaatsen en indien gewenst via ideal afrekenen. Pinnen of contant betalen aan de deur is natuurlijk ook mogelijk!Bestellen kan ook via: Whatsapp (0630982713), telefonisch (0517-383256) of de mail (dedoelenfraneker@gmail.com)Op de foto onze collega Huib die niet kan wachten om u weer in ons restaurant te mogen begroeten!#lekkerite ...
View on Facebook

Contact

Grand Cafe de Doelen
Wij van Grand Cafe de Doelen streven naar een optimale service en kwaliteit,
Heeft u opmerkingen, suggesties of vragen, dan vernemen wij dit graag van u.

    Feedback