Bediening

Bediening-1 

Tjalco Koopmans en Jacolien Nicolai zijn samen goed voor 8 jaar werkervaring
bij De Doelen. De afwisseling op de werkvloer zorgt ervoor dat ze er beide keer op
keer met plezier naartoe gaan. ,,Je hoort zoveel verhalen van mensen en je leert
iemand in een kort tijdsbestek soms heel goed kennen”, legt Tjalco uit.

Hij ziet het werken in de horeca als een spel tussen gast en bediening. ,,Goede
service is écht belangrijk, ook daarvoor ga je uiteten. Anders kun je net zo goed
thuis blijven.”

Jacolien werkt nu drie jaar bij De Doelen en ze vindt er nog steeds genoeg uitdaging.
In combinatie met het fonkelnieuwe koffiezetapparaat bijvoorbeeld! ,,Het schuim
moet glanzen bij het inschenken, dan zit het goed. Het feit dat je een cappuccino
van A tot Z opbouwt, maakt het heel leuk! Dat kan echt nooit op tegen automaatkoffie…”