Wildbuffet (1 november t/m 1 maart)

  • Gebakken aardappelen met spek, ui en champignons.
  • Aardappel-truffelpuree.
  • Seizoensgroenten (rode kool, spruiten of zuurkool)
  • Groentequiche (prei, spek en kaas)
  • Brood, boter en tapenade
  • Wildsalade met gerookte eend, parelhoender of pad do’s
  • Diverse wildpatés
  • Rauwkostsalade

Keuze uit drie van de volgende items:

  • Gestoofde hazenbout en kastanje puree;
  • Wildstoof;
  • Wildzwijn procureur of wild zwijn spareribs;
  • Hertenbout met pado;
  • Gekonfijte eendenboutjes;
  • Eend in rode wijnsaus;

Vanaf 15 personen. €29,50 per persoon.

Tegen een meerprijs van €5,00:

  • 
Hertenbiefstuk
  • Hazenrugfilet
  • Eendenborstfilet
  DE DOELEN FRANEKER (55 van 96)